PENULIS SEPI

Terima Kasih sudi datang ke ruangan yang serba kekurangan ini. Maaf jika apa yang ada ini terlalu rendah nilainya di benak fikiran kamu. Aku hanya insan biasa yang masih mencari sedikit ilmu untuk diisi di ruangan yang lapang ini. Aku tidak sehebat insan-insan di luar sana. Apa yang aku ada, inilah yang aku mampu kongsikan kepada kamu. "Ketika kita ikhlas dan bersyukur dengan semua yang diberikan, Allah akan memberikan ketenangan yang luar biasa pada hati kita. Sesungguhnya sesudah kesulitan pasti ada kemudahan dan DIA akan memberikan jalan yang terbaik. Yakinlah bahawa rencana Allah itu lebih baik."

iklan

Saturday, August 4, 2012

SEGMEN: NAK KAD HARI RAYA AIDILFITRI






Salam Ramadhan!

okeyh, segmen ni, khas buat sahabat-sahabat / rakan-rakan blogger semua.. jom tengok syaratnya;

  1. Follow blog ini
  2. Buat entri yang bertajuk SEGMEN : NAK KAD RAYA AIDILFITRI dan pastikan banner di atas ada dalam entri anda.
  3. Tag kan rakan anda dan pastikan mereka tahu yang mereka di tag
  4. Link kan entri anda ke entri ini
  5. Sila tinggalkan URL entri anda di ruangan komen
  6. Kemudian, PM alamat tetap anda di SINI

SEGMEN INI BERAKHIR PADA 12 OGOS 2012.. KAD AKAN DI POSKAN PADA 13 & 14 OGOS 2012. BILANGAN PENERIMA KAD ADALAH 25 ORANG. JIKA RAMAI RAKAN YANG MENYERTAI SEGMEN INI, BILANGAN PENERIMA AKAN DI TAMBAH.. SEKIAN,,


29 comments:

  1. http://kanokino.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    join!

    ReplyDelete
  2. dah join

    http://www.azrilworld.co.cc/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  3. dah join

    http://www.azrilworld.co.cc/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  4. join :)

    http://appleshera.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  5. Join !!

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  6. Join here.. (:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  7. Join :D http://loveasong.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  8. http://iralone09.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    join yaa sys .. slm ramadhan :)

    ReplyDelete
  9. http://dluverssejati.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    JOIN :)

    ReplyDelete
  10. Sepantas kilat me join :3

    http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  11. join segmen awak (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmennak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  12. http://dluverssejati.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    JOIN :)

    ReplyDelete
  13. join

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum . mencuba nasib

    http://boringlemons.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    Semoga dapat kad raya :D

    ReplyDelete
  15. joined ^_^

    http://mssuperduperblogger.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  16. kite join :)

    http://miezaroslee.blogspot.com/2012/08/segmennak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  17. yeah !! cikmisi join ~ hahaa

    warghh !! nak kad raya :D

    *nak nanges kalo tak dapat, kasi tao mak*.. hehe =)

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  18. http://budumasham.blogspot.com/2012/08/mak-oi-kad-raya-beb.html

    ReplyDelete
  19. http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html
    saya join :D salam ramadhan ^^

    ReplyDelete
  20. ehhhh, chopp, mcm mna nk follow blog ni ?

    ReplyDelete
  21. tu,, dekat atas sana tekan je, join this site..

    ReplyDelete
  22. join jg...

    http://bird7842.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  23. http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-hari-raya-aidilfitri.html

    join ^^

    ReplyDelete
  24. join...http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  25. Bismillah

    http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  26. Join !;)

    http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  27. Saya join ya! http://diariaida.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  28. http://haziq-astronomy.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  29. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/08/segmen-nak-kad-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete